entayada

La(s) nota(s) fácil(es)

Baby Potato Curry

Find the original here

Aromatic Cooking
March 13, 1012

Baby Potato Curry

Ingredients

  • Baby Potatoes – approximately 2 cups
  • Onion – 1 big
  • Green Chillies – 2
  • Ginger – 1 tablespoon grated
  • Asafoetida – 1/4 teaspoon
  • Turmeric Powder – 1/4 teaspoon
  • Chilli Powder – 1/2 teaspoon
  • Coriander Powder – 1 teaspoon
  • Roasted Cumin Powder – 1 teaspoon
  • Mustard Seeds – 1/2 teaspoon
  • Cumin Seeds – 1/2 teaspoon
  • Chopped Coriander – 1/2 cup

Method

Pressure cook the potatoes with little salt and peel them. Heat oil, add the mustard and cumin seeds, once they stop spluttering, add the asafoetida, green chillies, ginger and onions, saute it till the onions turn transparent.

Now add the potatoes, salt, turmeric, chilli and coriander powder, mix well and keep frying for about 10 mins on low heat till the raw smell of the chilli powder go and the potatoes look roasted. Finally, add the roasted cumin powder and the chopped coriander, mix everything for a minute or two and serve it warm with rotis or rice.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Información

Esta entrada fue publicada el octubre 2, 2016 por en EATERY.
A %d blogueros les gusta esto: