entayada

La(s) nota(s) fácil(es)

Salmon Teriyaki

taken from here

Ingredients:

salmon fillet
Oil
sesame seeds for garnishing

Teriyaki Sauce:

3 tablespoons soy sauce
1/2 cup mirin (or light sweet white wine)
2 tablespoons sugar

Method:

Add all the ingredients in the Teriyaki Sauce in a saucepan and reduce it on low heat. As soon as the teriyaki sauce thickens, remove it from heat. Let cool.

Heat up a pan or skillet over low to medium heat. Add a bit of oil and pan-sear the salmon (skin-side down) until the bottom part becomes super crispy. Cover the pan or skillet to make sure that the salmon is cooked through. Remove the salmon from heat, drizzle with the teriyaki sauce and garnish with the sesame. Serve immediately with steamed rice.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Información

Esta entrada fue publicada el octubre 2, 2016 por en EATERY.
A %d blogueros les gusta esto: